Disclaimer

Disclaimer

“Sas Pauwe”, geeft u hierbij toegang tot http://saspaauwe.nl en publiceert hier teksten, afbeeldingen en andere materialen die door “Sas Pauwe”en derden zijn toevertrouwd . “Sas Pauwe”behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderelen te verwijderen zonder daarover aan jou mededeling te moeten doen.

De info op “http://saspaauwe.nl” is bedoeld als vrijblijvend en niet als een concreet aanbod om een overeenkomst te sluiten. Overeenkomsten worden uitsluitend gesloten door aanvaarding van een als zodanig aangeduide offerte van “Sas Pauwe”.

Info over aansprakelijkheid

De op http://saspaauwe.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van “Sas Pauwe”.

In het bijzonder zijn alle prijzen op http://saspaauwe.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.

Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op http://saspaauwe.nl. “Sas Pauwe” oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit. “Sas Pauwe” zal klachten over gebruikersinhoud ernstig onderzoeken en waar nodig ingrijpen . Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier .

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom zijn bij “Sas Pauwe” en haar medewerkers (alle rechten voorbehouden), tenzij anders vermeld. Voor gebruik van data kun je contact met ons opnemen .

Inkomsten

Soms raadt “Sas Pauwe” bepaalde producten en/of diensten aan. Het kan zijn dat “Sas Pauwe” hiervoor een vergoeding krijgt.