☆☆☆ Armani Acqua Di Gio Homme Profumo – 40 ml – Eau de Parfum online bestellen

Armani Acqua Di Gio Homme Profumo - 40 ml - Eau de Parfum in Eerste Exloërmond

40 ml | Kruidig | Dagdeel: ’s Avonds

Deze geur symboliseert de het samenkomen van de zee op de zwarte rotsen aan de kust. Armani Acqua di Gio Profumo heeft een aquatische, aromatische, houtachtige en kruidige compositie. Het parfum opent met de frisse noten van bergamot en zeenoten. Het hart bestaat uit geranium, rozemarijn en salie. De basisnoten van Acqua di Gio Profumo zijn patchouli en wierook.In 1974 richtte de Italiaanse Giorgio Armani de modemerken Giorgio Armani en Emporio Armani op. Zijn imperium bestaat vandaag de dag onder andere uit luxe kleding, sieraden, make-up, horloges en zonnebrillen en parfums.
In 1982 introduceerde het merk de eerste damesparfum genaamd ‘Armani’. Dit werd meteen een groot succes, waarna deze geur werd opgevolgd door nog meer successen. Woorden die kenmerkend zijn voor Armani parfum zijn: bijzonder, tijdloos en luxe! Verwen jezelf of een ander met de fijne en tijdloze parfums van Armani. (EAN code: 3614270157622 ) (ID: 9200000041372283 Armani) Gezond worden in Eerste Exloërmond is fun.
Armani Acqua Di Gio Homme Profumo - 40 ml - Eau de Parfum in Eerste Exloërmond

Genieten in Drenthe

Meestal wordt jouw bestelling “Armani Acqua Di Gio Homme Profumo – 40 ml – Eau de Parfum” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele interessante bph Eau de parfum in de regio van Borger-Odoorn (Nederland).

Waar? in Borger-Odoorn

Er zijn veel manieren om een product te kopen.


Er zijn veel winkels nabij Borger-Odoorn. Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol saspaauwe.nl
Armani Acqua Di Gio Homme Profumo - 40 ml - Eau de Parfum in Eerste Exloërmond