☆☆ Aussie Miracle Volume & Hold – 250 ml – Haarspray via internet bestellen

Aussie Miracle Volume & Hold - 250 ml - Haarspray in Bocholtzerheide

Haarlak | 250 ml

Als het om haar gaat, is groter altijd beter! Met de Aussie Miracle Haarspray Volume + Hold stylingformule gaat het volume van je kapsel de hoogte in en voeg je tevens wat superglans toe. Zelfs als je veel haar hebt, blijft het licht, kleeft het niet en blijft het lang in model. Je kapsel wordt niet zomaar weggeblazen door de wind, maar kan er wel zó worden uitgeborsteld.

Verlicht je haar en je humeur!
– Miracle Styling Haarspray, langhoudend, niet-kleverig en flexibele fixatie
– Bevat zeewier, ook wel Fucus Vesiculosis genoemd: een voedingsrijk zeewier dat, naar men zegt, huidverzachtende kwaliteiten heeft.
– Geeft je kapsel een vloedgolf aan extra volume en glans.
– Spuit in korte, krachtige halen op ongeveer 20 cm afstand van je haar, van de wortels tot de punten. Voor nog meer volume, spuit met het hoofd voorover op de haargrens en breng in model.

‘Haar is belangrijk, maar je hebt natuurlijk ook wel meer te doen.’ De Aussie filosofie.
In 1979 brengt de Amerikaanse haargoeroe Tom Redmond een bezoek aan Australië. Hij ontdekt er verschillende spannende formules en verdiept zich in de wondere wereld van Blue Gum eucalyptusbladeren,
Australische custardappel, Quandong, muntbalsem, wilde kersenboomschors en jojobazaadolie. Authentiek, eenvoudig en echt eens wat anders dan alle saaie producten die je in de haarverzorgingsafdeling aantreft. Alle Aussie-producten bestrijden veelvoorkomende haarproblemen zodat je voortaan niet meer met de handen in het haar hoeft te zitten. Of je nu treurig, droog, gestrest, gekleurd, futloos, onhandelbaar, pluizig, lang of uitgeput haar hebt, Aussie laat je ontspannen en geeft elk haartype precies wat het nodig heeft. Geniet onbezorgd van de Australische way of life en laat de verzorging van je haar aan Aussie over. Logisch toch, niet dan?

Je houdt misschien ook wel van Aussie Aussome Volume shampoo en conditioner. (EAN code: 5011321626560 ) (ID: 9200000035271541 Aussie) Mooi zijn in Bocholtzerheide is leuk.
Aussie Miracle Volume & Hold - 250 ml - Haarspray in Bocholtzerheide

Genieten in Limburg

Meestal wordt jouw goed “Aussie Miracle Volume & Hold – 250 ml – Haarspray” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele interessante bph Haarstyling in de regio van Simpelveld (Nederland).

Waar? in Simpelveld

Er zijn veel manieren om een artikel te kopen.


Er zijn veel winkels nabij Simpelveld. Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol.com WWW.saspaauwe.nl
Aussie Miracle Volume & Hold - 250 ml - Haarspray in Bocholtzerheide