☆☆ Calvin Klein CK One – 50 ml – Eau de toilette online aanschaffen

Calvin Klein CK One - 50 ml - Eau de toilette in Gleixhe

50 ml | Fris | Dagdeel: Overdag | Karakter: Energiek & Sportief

CK One is de unisex geur aller tijden! CK One is een natuurlijke, pure, universele geur met een verfrissend denkbeeld. De transparante citrusgeur, licht en casual, is bedoeld om royaal aan te brengen. CK One bevat noten van bergamot, kardemom, verse ananas, papaja, jasmijn, nootmuskaat en musk en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. CK One is een perfect parfum voor overdag en is door zijn razende populariteit altijd een goed cadeau, zowel voor een ander als voor jezelf.
In 1968 werd het merk Calvin Klein opgericht door Barry Schwartz en Calvin Klein zelf. Het merk, afkomstig uit New York, werd in de jaren tachtig vooral bekend door de ondergoedlijn. Momenteel is het merk niet meer in handen van de oprichters, maar nog steeds creeërt Calvin Klein spraakmakende collecties en heerlijke geuren! (EAN code: 0088300607686 ) (ID: 9200000007373221 Calvin Klein) Mooi zijn in Gleixhe is leuk.
Calvin Klein CK One - 50 ml - Eau de toilette in Gleixhe

Mooi zijn in Luik

Meestal wordt jouw goed “Calvin Klein CK One – 50 ml – Eau de toilette” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook contant betalen. 2019 belooft een boeiende tijd te worden in relatie tot enkele goede bph Eau de toilette in de regio van Flémalle (België).

Online in Flémalle

Er zijn veel manieren om een product aan te schaffen.


Er zijn tal van shops nabij Flémalle. Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol saspaauwe.nl
Calvin Klein CK One - 50 ml - Eau de toilette in Gleixhe