☆☆☆ Cetaphil Hydraterend – 100 gr – Bodycrème online kopen

Cetaphil Hydraterend - 100 gr - Bodycrème in Jubbega-Schurega

Bodycrème | Ongeparfumeerd

Cetaphil® Hydraterende Crème voor de droge, kwetsbare huid.

•Zorgt voor een snelle, duurzame hydratatie
•Met name op gezicht, handen, ellebogen en knieën
•Verstopt de poriën niet
•Geschikt voor volwassenen en kinderen

Cetaphil Hydraterende Crème vermindert het natuurlijk vochtverlies van de huid en zorgt voor een snelle en duurzame hydratatie van de bovenste lagen van de opperhuid. De crème verstopt de poriën niet en bevat geen parfum. De crème is geschikt voor de droge huid en meer in het bijzonder voor hydratatie van de gevoelige of kwetsbare huid. Cetaphil Hydraterende Crème kan ook gebruikt worden als dagelijkse huidverzorging bij een huidaandoening of tijdens dermatologische behandelingen. De crème wordt speciaal aanbevolen voor gebruik op het gezicht, de handen, ellebogen en knieën. De hoge tolerantie maakt de crème geschikt voor zowel kinderen als volwassenen.

Gebruiksadvies
Breng de crème 1 à 2 maal daags aan, indien nodig mag dit vaker. Het is aan te bevelen de huid vooraf te reinigen met de Cetaphil Milde Huidreiniger. Breng de crème aan als de huid nog vochtig is, dit helpt het vocht vasthouden zodat de huid zacht en glad blijft (EAN code: 8717306850087 ) (ID: 9200000005173869 Cetaphil) Gezond zijn in Jubbega-Schurega is leuk.
Cetaphil Hydraterend - 100 gr - Bodycrème in Jubbega-Schurega

Mooi zijn in Friesland

Meestal wordt jouw goed “Cetaphil Hydraterend – 100 gr – Bodycrème” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via overschrijving betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede bph Bodylotion & bodycreme in de regio van Heerenveen (Nederland).

Waar? in Heerenveen

Er zijn veel manieren om een koopwaar te kopen.


Er zijn veel shops nabij Heerenveen. Meestal kan je hem ook online aanschaffen, bv. via bol.com www.saspaauwe.nl
Cetaphil Hydraterend - 100 gr - Bodycrème in Jubbega-Schurega