☆☆ Chlorella tabletten, biologisch -250gr/500st- via internet kopen

Chlorella tabletten, biologisch -250gr/500st- in Koudum / Koaldum

250 ml | 500 stuks

Onze Chlorella is een variant die bekend staat als Chlorella vulgaris. Het biedt een goede spreiding van vitaminen, waaronder vitamine A, vitamine B1, 2, 3, 6 en 12, plus vitamine C. Chlorella is een bron van een aantal belangrijke mineralen, waaronder calcium, ijzer, magnesium, fosfor en zink. Bovendien is het een rijke bron van eiwitten. Deze alg bevat 7 van de 8 essentiële aminozuren – die het lichaam niet zelf kan aanmaken!

Chlorella bevat Omega 3-vetzuren. Deze worden ook niet door je lichaam aangemaakt. Zij ontbreken vaak in de moderne, bewerkte voeding.

Biologische Chlorella en haar gebroken celwand

De hoge kwaliteit wordt gegarandeerd door biologische kweek op een eiland in de Zuid Chinese Zee. Dit gebeurd in een teeltvijver met natuurlijk gefilterd water. Als de Chlorella een juiste dichtheid heeft bereikt wordt zij geoogst en gedroogd. Het productieproces is nu in een belangrijke fase beland. Het breken van de celwand.

Chlorella heeft een taaie celwand, nuttig voor afvalstoffen. In onze Chlorella wordt de celwand gebroken met een high impact sproei proces dat de voedingswaarde en integriteit van de celinhoud handhaaft. Dit gebeurt volgens een zeer zorgvuldige methode die alle voedingstoffen onbeschadigd laat. Dankzij de gebroken celwanden zijn alle voedingsstoffen in de cel onbeschadigd en bereikbaar voor je lichaam . (EAN code: 8718657420066 Puur&Fit: Chlorella tabletten, biologisch, RAW, superfood) (ID: 9200000050142934 Puur&Fit) Gezond worden in Koudum / Koaldum is leuk.
Chlorella tabletten, biologisch -250gr/500st- in Koudum / Koaldum

Mooi zijn in Friesland

Meestal wordt jouw item “Chlorella tabletten, biologisch -250gr/500st-” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. 2018 belooft een boeiend jaar te worden in relatie tot enkele interessante bph Mooi & Gezond in de regio van Súdwest-Fryslân (Nederland).

Online in Súdwest-Fryslân

Er zijn veel manieren om een product aan te schaffen.


Er zijn veel winkels nabij Súdwest-Fryslân. Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol.com WWW.saspaauwe.nl
Chlorella tabletten, biologisch -250gr/500st- in Koudum / Koaldum