☆☆☆ Maybelline Superstay 24HRS – 30 Sand – Foundation online aanschaffen

Maybelline Superstay 24HRS - 30 Sand - Foundation in Dochamps

De SuperStay 24hrs foundation is onze long lasting ster in make-up. Deze foundation blijft tot 24 uur zitten, zodat je huid er de hele dag mooi egaal uitziet zonder droogte lijntjes te vertonen of af te geven!

Waarom het werkt
De micro-flex technologie van deze foundation zorgt ervoor dat de formule super elastisch is. Hierdoor is SuperStay 24H foundation bestand tegen onder andere warmte, transpiratie, uitdroging, beweging en aanraking. Waar andere make up en foundations door beweging kunnen gaan brokkelen of uitdrogen, blijft SuperStay 24H perfect op z’n plek zitten en beweegt de hele dag met je mee!

Tip van onze Make Up Artist
Test de foundation op je kaaklijn of in je hals om de juiste kleur te vinden. De kleur van je huid is in de winter anders dan in de zomer. Pas hier de kleur van je foundation dus op aan. Gebruik de complete make up routine, inclusief concealer, poeder en blush voor het perfecte resultaat. (EAN code: 3600530625352 ) (ID: 9200000006576209 Maybelline) Gezond worden in Dochamps is ontspannend.
Maybelline Superstay 24HRS - 30 Sand - Foundation in Dochamps

Relaxen in Luxemburg

Meestal wordt jouw bestelling “Maybelline Superstay 24HRS – 30 Sand – Foundation” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook later betalen. 2019 belooft een boeiend jaar te worden met betrekking tot enkele goede bph Foundation in de streek van Manhay (België).

Waar? in Manhay

Er zijn veel manieren om een koopwaar te bestellen.


Er zijn tal van shops nabij Manhay. Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via bol www.saspaauwe.nl
Maybelline Superstay 24HRS - 30 Sand - Foundation in Dochamps