☆ Medex Causaal – 20 ml – Deodorant via internet aanschaffen

Medex Causaal - 20 ml - Deodorant in De Pôle

Unisex | Stick | 20 ml | 1 stuks | Alcoholvrij

Een deodorant op natuurlijke basis, zonder toevoeging van aluminium, alcohol of agressieve chemicaliën. Desondanks werkt het zo effectief, dat bij éénmalig aanbrengen de onaangename transpiratiegeur (door bacteriën veroorzaakt) 7 tot 15 dagen volledig verdwijnt. Opnieuw aanbrengen, b.v. na het douchen, is niet nodig. De werking van deze deodorant wordt in tegenstelling tot klassieke deodorants niet in uren, maar in dagen gemeten. Het werkt door, nadat je het al dagen geleden weggewassen hebt. De bacteriën, die de onaangename geur veroorzaken, worden door de werkstoffen van Causaal Deodorant vernietigd. Het is aanbevolen de behandeling na 7 dagen te herhalen; deze tijd heeft de bacterie gemiddeld nodig, om zich te herstellen. (EAN code: 8715703000005 ) (ID: 9200000005035392 Medex) Gezond worden in De Pôle is fun.
Medex Causaal - 20 ml - Deodorant in De Pôle

Genieten in Friesland

Meestal wordt jouw artikel “Medex Causaal – 20 ml – Deodorant” gratis thuisbezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede bph Deodorant in de streek van De Fryske Marren (Nederland).

Bestellen? in De Fryske Marren

Er zijn veel manieren om een koopwaar te kopen.


Er zijn tal van winkels nabij De Fryske Marren. Meestal kan je hem ook via het internet bestellen, bv. via bol.com saspaauwe.nl
Medex Causaal - 20 ml - Deodorant in De Pôle