☆☆☆ Oral-B Cross Action – 3 + 1 stuks – Opzetborstels online bestellen

Oral-B Cross Action - 3 + 1 stuks - Opzetborstels in Lioessens / Ljussens

De Cross Action is een van de premium opzetborstels van Oral-B en heeft nauwkeurig schuingepositioneerde borstelharen die aanzienlijk meer tandplak verwijderen dan een gewone manuele tandenborstel. De vorm van de kop van de Oral-B Cross Action tandenborstel heeft speciaal ontworpen borstelharen die de tand optimaal bereiken. De unieke borstelharen komen diep tussen de tanden en verwijderen meer tandplak en reinigen je mond beter dan een gewone manuele tandenborstel

Functies en voordelen
• De Oral-B Cross Action tandenborstelkop is ontworpen om diep tussen de tanden te komen en een groter oppervlak te bereiken om beter te reinigen dan een gewone manuele tandenborstel.
• Met nauwkeurig schuingepositioneerde borstelharen voor een complete reiniging.
• Verschillende borstelniveaus bereiken en verwijderen meer tandplak dan een gewone manuele tandenborstel.
• Past op alle oplaadbare Oral-B tandenborstelhandvatten, behalve op Oral-B sonic tandenborstels. (EAN code: 4210201105213 ) (ID: 9200000030354283 Oral-B) Mooi zijn in Lioessens / Ljussens is ontspannend.
Oral-B Cross Action - 3 + 1 stuks - Opzetborstels in Lioessens / Ljussens

Genieten in Friesland

Meestal wordt jouw bestelling “Oral-B Cross Action – 3 + 1 stuks – Opzetborstels” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook op afbetaling betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden in relatie tot enkele goede electronics in de streek van Dongeradeel (Nederland).

Online in Dongeradeel

Er zijn veel manieren om een product aan te schaffen.


Er zijn veel shops nabij Dongeradeel. Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via bol WWW.saspaauwe.nl
Oral-B Cross Action - 3 + 1 stuks - Opzetborstels in Lioessens / Ljussens