☆☆ St. Moriz Zelfbruiner Mousse Dark online bestellen

St. Moriz Zelfbruiner Mousse Dark in Wittelte

Zelfbruinende lotion | 250 ml

Gebruik St. Moriz Zelfbruiner Mousse Dark voor een mooie diepe kleur. Net een paar tinten donkerder dan de Medium producten van St. Moriz. Een heerlijke zachte mousse die gemakkelijk is aan te brengen met een tanning mitt.

Geeft je werkelijk een prachtige diepe zongebruinde kleur. Deze zelfbruiner blijft 4-5 dagen zichtbaar op de huid. Dit product bevat een guide colour zodat je kunt zien waar je nog moet smeren. Breng het product bij voorkeur aan in de avond op een schone, droge huid. Smeer drogere plekken zoals ellebogen, knieën en enkels in met een bodylotion. Werk van beneden naar boven en gebruik weinig product op de handen en voeten. Laat het product 6-8 uur intrekken. Spoel daarna onder de douche, de guide colour van de huid en gebruik daarbij geen extra doucheproducten. Droog je huid voorzichtig af met een donkere handdoek.

Een mooie natuurlijke diepe kleur. Voor een nog donkerder kleurtje gebruik je het product vaker. (EAN code: 5060185373424 Instant zelfbruiner. Kleur: DARK) (ID: 9200000023041382 St. Moriz) Mooi zijn in Wittelte is ontspannend.
St. Moriz Zelfbruiner Mousse Dark in Wittelte

Mooi zijn in Drenthe

Meestal wordt jouw bestelling “St. Moriz Zelfbruiner Mousse Dark” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Visa betalen. 2019 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede bph in de streek van Westerveld (Nederland).

Bestellen? in Westerveld

Er zijn veel manieren om een product te kopen.


Er zijn veel winkels nabij Westerveld. Meestal kan je hem ook via het internet aanschaffen, bv. via de winkels van ons allemaal www.saspaauwe.nl
St. Moriz Zelfbruiner Mousse Dark in Wittelte