☆☆ Swiss Navy – Toy & Body Cleaner 180 ml – Vibrator online kopen

Swiss Navy - Toy & Body Cleaner 180 ml - Vibrator in Zwartsluis

transparant | Sekstuigje | Water

Schoonmaken is goed. Swiss Navy Toy & Body Cleaner is beter.Het gebruik van een vieze toy is bijna als onbeschermde seks. Zonder grondig schoonmaken kan een stuk speelgoed een voedingsbodem zijn voor dingen die je niet wilt in je lichaam. Maar water en zeep of bleek kan soms niet voldoende zijn.Hoe gebruik ik het?Na het gebruik van je toy spuit je de cleaner op de volledige oppervlakte ervan. Veeg het speelgoed met een schone doek schoon en spoel het af met water. Laat aan de lucht drogen en de toy is klaar voor het volgende gebruik. Swiss Navy Toy & Body Cleaner blinkt uit in schoonmaken van speelgoed wanneer siliconen glijmiddelen zijn toegepast.- Ultieme reiniging- Makkelijk te gebruiken. Uitstekend voor het schoonmaken van speelgoed na gebruik van siliconen glijmiddel,- Tot 50% meer product tegen dezelfde prijs als concurrenten180 ml (EAN code: 0699439109509 ) (ID: 9200000022104255 Swiss Navy) Mooi worden in Zwartsluis is fun.
Swiss Navy - Toy & Body Cleaner 180 ml - Vibrator in Zwartsluis

Mooi zijn in Overijssel

Meestal wordt jouw bestelling “Swiss Navy – Toy & Body Cleaner 180 ml – Vibrator” gratis aan huis bezorgd! En vaak kan je zelfs ook via Mastercard betalen. 2018 belooft een interessant jaar te worden met betrekking tot enkele goede bph Glijmiddel in de streek van Zwartewaterland (Nederland).

Bestellen? in Zwartewaterland

Er zijn veel manieren om een artikel te bestellen.


Er zijn veel shops nabij Zwartewaterland. Meestal kan je hem ook online bestellen, bv. via de winkels van ons allemaal saspaauwe.nl
Swiss Navy - Toy & Body Cleaner 180 ml - Vibrator in Zwartsluis